Advokatska kancelarija Milić - zaštita podataka, IT, internet i autorsko pravo

Kompletna pravna podrška vašem internet poslovanju.

Pravila i uslovi korišćenja, politika privatnosti ili pristanak na obradu ličnih podataka sastavni su deo svakog e-commerce biznisa.

Advokatska kancelarija pruža pravnu podršku u svim pravnim oblastima, naročito u vašem onlajn poslovanju odnosno onlajn prisustvu uopšte, što podrazumeva IP pravo, izradu opštih akata,  pravila privatnosti i uslova korišćenja za vebsajtove, svih vrsta ugovora, kao i zastupanje pred domaćim i međunarodnim sudovima i arbitražama.

advokatska_kancelarija_milic

Profesionalan i pojedinačni pristup potrebama vašeg poslovanja čini uslugu jedinstvenom, a ugovore i druge akte izrađene po narudžbini savršeno skrojenim.

Decenija i po iskustva u pravosuđu i advokaturi.

Dugogodišnje iskustvo advokata Dragana Milića, u oblasti svih pravnih aspekata interneta, čini ga pionirom u ovoj mladoj grani prava. Sa timom mladih kolega, advokatska kancelarija uspeva da odgovori na sve kompleksnije i sve učestalije upite sa tržišta internet poslovanja Republike Srbije i regiona. Pitanja intelektualne svojine na globalnoj mreži, internet domeni, aktuelna pitanja zaštite podataka ličnosti, kao i neizbežna zaštita podataka o ličnosti, sve više umrežavaju pravo interneta sa drugim pravnim oblastima.

Izrada politike privatnosti i uslova korišćenja za vebsajtove

Uredite ugovorni odnos sa korisnicima usluga vašeg internet poslovanja i uskladite obradu njihovih ličnih podataka sa zakonom.

Usluge Data Protection Officer-a

Ukoliko ste u obavezi da imenujete DPO-a ili imate potrebe za angažovanim licem koje će brinuti o zaštiti podataka, kancelarija pruža tu vrstu usluga

Registracija i zaštita domaćih i međunarodnih žigova

Koliko je za uspeh u poslovanju bitan proizvod, toliko je bitan naziv odnosno znak pod kojim će biti prepoznatljiv. Odnos žigova sa nazivima internet domena, kao i pravni aspekt brendiranja vašeg poslovanja na internetu.

GDPR compliance​​

Pravna podrška usklađivanju poslovanja i opštih akata sa novom Opštom uredbom EU i Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti.

Blog

Najnoviji Članci

Na blogu koji se redovno ažurira i dopunjuje možete pronaći veliki broj stručnih autorskih tekstova iz raznih oblasti prava kao i informacije o aktuelnim događajima.

Utvrđivanje prava proizvođača fonograma

  Autor: Boris Moljević     Pojam fonograma i prava proizvođača fonograma Fonogram predstavlja snimak određenog zvuka, odnosno niza zvukova...

ZAŠTITA PODATAKA O LIČNOSTI U BLOCKCHAIN-u

Autor: Marija Štrbac Da bi se razumele mogućnosti primene propisa o zaštiti podataka o ličnosti na blockchain, potrebno je pre...

LEGITIMNI INTERES kao osnov obrade podataka o ličnosti

      Sadržaj:     1 Uvod 2. Načelo zakonitosti 3. Legitimni interes kao osnov obrade podataka o ličnosti...

Analiza Zakona o žigovima (“Sl. glasnik RS”, br. 6/2020).  Šta je novo?

  Autor: Nađa Vidačić, dipl. pravnik Novi Zakon o žigovima (u daljem tekstu: Zakon) donet je kako bi naše nacionalno...

Zakažite sastanak

Adresa:

Ul. Uroša Martinovića 8, 11070, Novi Beograd

Kontakt podaci:

+381 11 4283367 
office@milic.rs

    ..

    Pravni tim

    Stručna pravna podrška saradnika i članova tima iz najrazličitijih pravnih oblasti

    Decenija i po iskustva u oblasti internet prava

    čini nas pionirima ove mlade pravne grane u Republici Srbiji i regionu

    Drugi o nama

    Mediji i događaji